با همکاری مشترک دانشگاه پیام نور و انجمن فیزیولوژی و فارماکولوژی ایران
فارماکولوژی
بررسی عملکرد فرمولاسیون‌های لیپوزومی حاوی اسانس میخک ساخته‌شده ‏به‌روش لایه نازک و ‏گرمایی در شرایط دمایی و ‏pH‏ مشابه دهان به منظور ‏کاربرد در تحقیقات بیماریهای دهان و دندان

مریم زارع زاده مهریزی؛ محمد مجدی زاده؛ محبوبه زارع زاده مهریزی؛ علیرضا افشون؛ مهتاب ژیان مهریزی؛ بی بی فاطمه حقیرالسادات

دوره 12، شماره 2 ، آذر 1402، ، صفحه 15-26

https://doi.org/10.30473/eab.2024.68281.1914

چکیده
  با توجه به مشکلات استفاده از گیاهان دارویی در درمان بیماری­ها از جمله فراریت و اثرگذاری غیر هدفمند و نقش فناوری نانو در کاهش این چالش­ها، پژوهش حاضر با هدف دستیابی به فرمولاسیون نانویی حاوی اسانس میخک به منظور استفاده در تحقیقات دندانپزشکی انجام شد. چهار فرمولاسیون لیپوزومی حاوی اسانس میخک با استفاده از فسفاتیدیل کولین و کلسترول ...  بیشتر